!
!

Betalen

iDEAL
Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, ABN-Amro, Rabobank, SNS-bank, Triodos bank, Van Lanschot, ASN, Regiobank of Knab, dan kun je zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
• snel, veilig en simpel betalen via de interface van uw internetbankieren.
• bij Stynia Sfeer & Deco is betalen via iDEAL gratis.
• Mollie is onze betaalprovider voor iDEALbetalingen. 


Rembours (betalen bij postbode of vervoerder)
De keuze om via rembours te betalen vind je onder de verzendkosten.
Betaling onder rembours is veilig en snel. U betaald contant (gepast) bij de postbode of chauffeur. Remboursbestelling worden niet op zaterdag bezorgd.
Wanneer het pakket per PostNL wordt verzonden en je niet thuis bent of geen gepast geld heeft, kun je nog drie weken met PIN betalen op het postkantoor. In andere gevallen zul je contact met de vervoerder op moeten nemen.
Betaling onder rembours is mogelijk tot € 500,- per zending;

Voor betalingen onder rembours brengt Stynia Sfeer & Deco altijd een bedrag van € 29,50 in rekening. 


Vooruitbetaling
Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Stynia Sfeer & Deco. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van jouw bank.
Deze manier van betalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer uit de orderbevestiging, anders is het onmogelijk om jouw betaling te traceren. Bij ontvangst van de betaling sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in behandeling nemen.


Betalen bij afhalen
Wanneer je je order zelf wenst af te halen, na afstemming van dag en tijdstip wat je in het bestelproces aangeeft, krijg je uitsluitsel of jou voorkeur ons schikt alsmede de juiste afhaallocatie. Betaling is dan per PIN mogelijk of à contant (gepast).•    Annuleren
Als je je overschrijving reeds gedaan hebt maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op via de chat of het
contactformulier. Nadat je jouw rekeningnummer hebt doorgegeven, wordt je betaling snel teruggestort.

•    Rekeninginformatie
Je kunt je overschrijving onder vermelding van jouw persoonlijk ordernummer verrichten. Onze rekeninginformatie:

Stynia Sfeer & Deco
IBAN: NL02 KNAB 0255 1688 45
BIC: KNABNL2H

Beschik je over internetbankieren bij de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Triodos bank, Van Lanschot, ASN, Regiobank, Friesland bank of Knab? Overweeg dan iDEAL, een gratis betaalmethode waarbij je betaalt via jouw vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet Stynia Sfeer & Deco meteen of de betaling is goedgekeurd. Dit is alleen mogelijk als je na het afronden van de iDEAL-betaling de procedure afmaakt om terug te keren naar de shop. Doe je dit niet dan kost het een dag extra alvorens de status van jouw betaling te kunnen beoordelen. Je bestelling wordt bij een correctie iDEAL-betaling sneller verstuurd.

• Wanneer een betaling niet binnen 7 dagen na orderdatum op de rekening is bijgeschreven, zijn deze artikelen niet langer meer voor je gereserveerd en komen zij weer voor verkoop beschikbaar.