!
!

Assortiment en voorraad

Assortiment
Een deel van de producten die wij kunnen leveren zijn op de website te vinden. Vanwege de omvang wat we zoal kunnen aanbieden wordt er een selectie in de producten gemaakt voor verkoop via onze internetshop.
De keuze is voornamelijk gericht op producten die je niet zo gauw elders zult tegenkomen. Kwaliteit, exclusiviteit en verzendbaarheid zijn vaak bepalend of het product wordt toegevoegd aan onze shop. Daarmee willen wij onderscheidend zijn van andere (web)winkels.


Suggesties
Heb je suggesties voor bepaalde groepen producten, laat het ons weten en wij zullen onderzoeken of dit voor ons haalbaar is. Wanneer dit zo is en er naar verwachting voldoende vraag voor zal zijn, zullen wij dat product opnemen in het assortiment.


Voorraadstatus
Bij elk product vindt je de voorraadstatus. Deze is slechts indicatief, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden. Een product is bestelbaar wanneer het bij onze leverancier/importeur geacht wordt op voorraad en leverbaar te zijn.

Een aantal artikelen is alleen verkrijgbaar op bestelling. Dit zijn met name de paviljoens. Dit om onze kosten zo laag mogelijk te houden en je een goede prijs te kunnen bieden. Wanneer je een artikel op bestelling plaatst dan zullen wij de fabrikant hiervan zo spoedig mogelijk informeren. Afhankelijk van de productietijd informeren wij je over de te verwachten leverdatum. Aflevering van deze grote artikelen zal in overleg geschieden.


Prijzen inclusief B.T.W.
Alle prijzen op de website zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten


Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt en/of leverbaar is door onze leveranciers/importeurs.