gebruik van de Boekenpoef of Book Seat

Boekenpoef

De Boekenpoef of Book Seat is een Australisch gepatendeerd ontwerp dat aan alle boekenverslinders alsmede de mensen met een fysieke beperkingen, de mogelijkheid biedt om handenvrij te lezen waar, wanneer en vooral hoe comfortabel je het hebben wil.

Rond de 70% van de mensen met fysieke problemen (MS, artritis, half verlamd, één hand, etc.) kan met de Boekenpoef weer volledig zelfstandig lezen of lezen zonder pijn te hebben. Voor de mensen zonder fysieke problemen is het een compleet nieuwe sensatie van volledig ontspannen lezen.

De Boekenpoef ondersteunt met het grootste gemak softcover-, hardcover-, strip-, cursus-, kook-, of knutselboek. Je kunt de Boekenpoef ook gebruiken voor je Ipad, Tablet of smartphone.
Je kunt met de Boekenpoef zittend, liggend, staand of al etende lezen zonder je handen te moeten gebruiken. Koude of klamme handjes door het lezen in bed tot de vroege uurtjes en de pijnlijke nek- en/of armspieren behoren met de Boekenpoef tot het verleden.

De Boekenpoef is gemakkelijk mee te nemen en weegt rond de 200 gram en is daarnaast ook uitstekend te gebruiken als reiskussen.

De Boekenpoef of Book Seat is een 100% Fair Trade produkt ! !